Yokuşu Çıkmak
Adanaspor yokuşu tırmanmaya karar verdi. Deplasmanda Güngören’i Etame’nin tek golüyle 1–0 yendi.
Adanaspor sahaya şöyle çıktı:
Adanaspor:
Ahmet xxx, Yunus xx, Cem xx, Emre x (Dk. 89 Halit ?), Fuad xx, Etame xxx, Kibong xx (Dk. 67 Kerem x), Burhan x (Dk. 46 Onur xx), Metin xx, Fevzi xx, Ersan xx
25. dakikada gelen gol üç puana yetti.
Yenmek isteyince oluyor demek. Şimdi, önceki 3 haftada boş yere giden o 6 puana daha çok yanıyoruz. Bir önceki yazıda bahsettim az çok, ima ettim; bu grupta Adanaspor ayarında, en azından isim olarak, bir takım yok (kadroların birbirine çok yakın olduğunu genel sonuçlar zaten gösteriyor). Bu yüzden bir çekinme söz konusu olacaksa maç öncesinde, durum kesin olarak lehimizde seyredecektir. Öyledir ve öyle olması gerekiyordu. Ne ki (isim vermiyorum) Adanaspor’a yeterince vakıf olamayan kimi basiretsiz hocalar yüzünden hala ortalarda gezinen bir takımız.
Bu güzel ve anlamlı galibiyetle önümüzdeki hafta (23 Mart Pazartesi, saat: 20.oo) Manisa’yı yenmek için şu saat itibariyle daha çok sebebimiz var.
Ama unutmamalı, hala Araf’tayız!!!
Vira Adanaspor...
Not:
Güngören maçından 16 fotoğraf foto-yorum'da. Fotoğraflar sevgili Erkin'den

Hiçbir kabilenin, değil yabancılara, birbirlerine bile yurtlarını satmaya hakkı yoktur.





























